Műtárgyvásárlás Advent idején – ajánló

Mint korábbi írásunkban már kifejtettük az adventi időszak sok jó kortárs műtárgyvételre termet lehetőséget, ilyenkor jó áron, vagy másokon is segítve vásárolhatunk, a Godot Intézetben a helyben vásárlók 10% kedvezményt kapnak, de a Kispont Galéria tárlatán a művészek meg is ajándékoznak bennünket erre szánt karácsonyi dobozukból. E miatt a nemes gesztus illetve a kedvező, déltől este nyolcig tartó nyitva tartásuk miatt kezdjük is velük a vásárokat ajánló cikkünket:

DESIGN VÁSÁR a Ráday u. 9. Kispont Galéria

Különleges DESIGN VÁSÁR a Ráday utcában! Aki még nem tudja, hogy mit ajándékozzon szeretteinek Karácsonyra, vagy csak szívesen forralt borozna, beszélgetne kortárs művészekkel az Ünnepek előtt, akkor a Kispont Galériában a helye! Lesz nasi, karitatív ajándék doboz és kellemes hangulat! Alkotók: Debreczeni Imre, Kalácska Gábor, Kiss Zoltán József, Magyari Balázs, Nádas Eszter, Pinczés József, Szalontai Csenge | nyitva 2023. december 18-20 12:00-20:00

Resident Art karácsonyi képzőművészeti vásár

Ezt a vásárt azért ajánljuk, mert negyven számukra is új fiatal művészt hívtak meg, akiktől először vásárolhatunk hivatalos helyszínen.

Karácsonyi művészeti vásár a Godot Intézetben.

Még odaérhetünk három napig, fedezzük fel a raktár kincseit! A vásár ideje alatt (december 5-től 18-ig) 10% kedvezményt kapnak a helyben vásárlók. Nyitvatartás: Kedd-Péntek között 14:00-tól 19:00-ig Szombaton és Vasárnap 11:00-tól 19:00-ig.

ArtRegister kiállítás és vásár az ETELE Plazaban

Knyihár Amarilla festőművésztől is vásárolhatunk két helyszínen is érdemes mindkét kiállítást megtekinteni több mint hatvan művész munkáiból válogathatunk:

Utak és elágazások

ArtRegister kiállítás 2023. Több, mint 60 művész kiállított munkája látható a K Galériában.

2024. január 31-ig látogatható

Demcsák Dóra Vanda – AVANDA Reláció című szobra látható és Pál Csaba – Párhuzamos helyzetek 01. című munkája a háttérben.