Boldogságunk madara

„Az öregek úgy tartották, hogy a boldogság gyönyörű madár, és messze-messze keleten él, hófödte hegycsúcsokon. Amerre a madár száll, boldogság repül vele.”

A Láthatáron Csoport az Átlátszó Hanggal és a MOME Budapest jelmez specializáció mesterszakos hallgatóival egy nagyon izgalmas összművészeti produkció születésébe engedtek betekintést az érdeklődőknek a ma esti fázisbemutatón az Eötvös10-ben. A tibeti népmese alapján készülő előadás a kortárs tánc, a fizikai bábszínház, a zene és Szálinger Balázs szövegének köszönhetően a kortárs irodalom találkozása lesz. Az előadást Markó Róbert és Kovács Domokos rendezi, Feuer Yvette és Berta Csongor játssza, a zenei megvalósítás Kaincz Orsolya és Gryllus Samu munkája. Izgatottan várjuk, hogy elkészüljön ez a pazar látványvilágú, sokféle nézői stratégiát előhívó előadás. Mutatjuk az alkotókat és néhány jelmezt.

A mese itt olvasható:

https://laabagnes.sensei.hu/2019/07/02/a-boldogsag-madara-tibeti-mese/

Gryllus Samu, Berta Csongor, Feuer Yvette és a jelmezkészítő csapat Szűcs Edit, a MOME adjunktusának vezetésével (Fotó forrása a Láthatáron Csoport facebook oldala)

(Fotó forrása a Láthatáron Csoport facebook oldala)

(Fotó forrása a Láthatáron Csoport facebook oldala)